Ontwikkelingen buiten

Ongelofelijk, wat een bloemen en kruiden tussen het gras, zo snel had ik het niet verwacht. Dit gebeurt er dus als je niet spuit en bemest. 

Het is gelukt om de donaties voor de haag en de paddenstoelen bij elkaar te krijgen. Dank! De ge├źnte stammetjes liggen ondertussen in het bosje achter de beek. We hebben een leuke dag gehad met gaatjes boren en deuvels met broed er in timmeren.

Een deel van de nieuwe struikjes staat nu aan de rand van het voedselbos. Maar de echt bijzondere struikjes zijn deze zomer nog geparkeerd in onze achtertuinen om wat groter te laten worden. Zo ook de enten en stekjes. Ondanks de zware vorst zijn veel enten toch uitgelopen!

We hebben wat plotjes afgeplagd en de kinderen hebben daarin bloemen gezaaid. Ook hebben we stroken gefreesd en ingezaaid met bloemenzaad van Stawel. De eigen opkweek in de kassen is in volle gang.